ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  • Дана Політика конфіденційності персональної інформації (далі - Політика) діє відносно всієї інформації, яку власник сайту filmar.online та / або його афілійовані особи, можуть отримати про користувача під час використання сайту filmar.online.

    Використання сайту filmar.online означає беззаперечну згоду користувача з цією Політикою і зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання даного ресурсу.

    1. Персональна інформація, яку отримує і обробляє сайт online
    • В рамках цієї Політики під «персональними даними користувача» розуміються:

    ■ Персональна інформація, яку користувач надає про себе самостійно при залишенні заявки, здійсненні покупки, реєстрації (створення облікового запису) або в іншому процесі використання сайту.

    ■ Дані, які автоматично передаються сайтом filmar.online в процесі його використання за допомогою встановленого на пристрої користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, інформація з cookie, інформація про браузер користувача (чи іншої програми, з допомогою якої здійснюється доступ до сайту), час доступу, адреса запитуваної сторінки.

    ■ Дані, які надаються сайту, з метою здійснення надання послуг та / або продажу товару та / або надання інших цінностей для відвідувачів сайту, відповідно до діяльності даного ресурсу:

    • ● Прізвище, ім'я, по батькові
    • ● адреса реєстрації або відправки кореспонденції
    • ● електронна пошта
    • ● номер телефону
    • ● посилання на персональний сайт або соцмережі
    • ● ІПН, ОГРН
    • Дана Політика може бути застосована тільки до сайту filmar.online і не контролює та не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які користувач може перейти по посиланнях, доступним на сайті filmar.online. На таких сайтах у користувача може збиратися або запитуватися інша персональна інформація, а також можуть відбуватися інші дії.
    • Сайт в загальному випадку не перевіряє достовірність персональної інформації, наданої користувачами, і не здійснює контроль за їх дієздатністю. Однак сайт filmar.online виходить з того, що користувач надає достовірну та достатню персональну інформацію з питань, що пропонуються в формах даного ресурсу, і підтримує цю інформацію в актуальному стані.
    1. Цілі збору і обробки персональної інформації користувачів
    • Сайт збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання послуг та / або продажу товару та / або надання інших цінностей для відвідувачів сайту filmar.online.
    • Персональну інформацію користувача можна використовувати в наступних цілях:

    ■ Ідентифікація сторони в рамках угод і договорів з сайтом

    ■ Надання користувачеві персоналізованих послуг і сервісів, товарів та інших цінностей

    ■ Зв'язок з користувачем, в тому числі напрямок повідомлень, запитів інформації, що стосуються використання сайту, надання послуг, а також обробка запитів і заявок від користувача

    ■ Поліпшення якості сайту, зручності його використання, розробка нових товарів та послуг

    ■ Таргетування рекламних матеріалів

    ■ Проведення статистичних та інших досліджень, на основі наданих даних

    ■ Передача даних третім особам, з метою здійснення діяльності ресурсу (наприклад, доставка товару кур'єром, транспортною компанією і інші)

    ■ Висновки, виконання та припинення цивільно-правових договорів з фізичними, юридичними особами, індивідуальними підприємцями та іншими особами, у випадках, передбачених чинним законодавством та / або Статутом підприємства

    1. Умови обробки персональної інформації користувача і її передачі третім особам
    • Сайт filmar.online зберігає персональну інформацію користувачів відповідно до внутрішніх регламентів конкретних сервісів.
    • Відносно персональної інформації користувача зберігається її конфіденційність, крім випадків добровільного надання користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб.
    • Сайт filmar.online вправі передати персональну інформацію користувача третім особам в наступних випадках:

    ■ Користувач висловив свою згоду на такі дії, шляхом письмової згоди, що виразилося у наданні таких даних;

    ■ Передача необхідна для надання товарів та / або надання послуги користувачеві;

    ■ Передача передбачена українським або іншим відповідним законодавством в рамках встановленої законодавством процедури;

    ■ З метою забезпечення можливості захисту прав і законних інтересів сайту filmar.online або третіх осіб у випадках, коли користувач порушує Угоду сайту filmar.online.

    • При обробці персональних даних користувачів сайт filmar.online керується Законом України «Про захист персональних даних».
    1. Зміна користувачем персональної інформації
    • Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надану їм персональну інформацію або її частину, а також параметри її конфіденційності, залишивши заяву на адресу адміністрації сайту наступним способом:

    ■ Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    ■ Форма зворотнього зв'язку: http://filmar.online/uk/about-project

    • Користувач може в будь-який момент, відкликати свою згоду на обробку персональних даних, залишивши заяву на адресу адміністрації сайту наступним способом:

    ■ Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    ■ Форма зворотнього зв'язку: http://filmar.online/uk/about-project

    1. Заходи, що застосовуються для захисту персональної інформації користувачів

    Сайт приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб.

    1. Зміна Політики конфіденційності. Чинне законодавство
    • Сайт має право вносити зміни в дану Політику конфіденційності. При внесенні змін до актуальної редакції вказується дата останнього оновлення. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Чинна редакція завжди знаходиться на сторінці за адресою https://filmar.online/uk/polityka-konfidentsiinosti
    • До даної Політики і відносин між користувачем і Сайтом, що виникають у зв'язку із застосуванням Політики конфіденційності, підлягає застосуванню право України.
    1. Зворотній зв'язок. Питання та пропозиції

    Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід направляти в такий спосіб:

    ■ Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    ■ Форма зворотнього зв'язку: http://filmar.online/uk/about-project